14 Kasım 2012 Çarşamba

Kat Kat 1 Yaş Doğumgünü Heyecanı


Herkesin hayatında ilkleri var, Tortiera olarak bizim de… Bazen yapmayı sürekli ertelediğiniz bir şeyi yapmaya karar verip hayatınızda bir ilke imza atıyorsunuz; bazen de hayat size bazı sürprizler getiriyor, önünüze farklı kapılar açıyor, siz de ya kabul edip o kapıdan içeri giriyorsunuz ya da sırtınızı dönüp yeni kapılar arıyorsunuz…

İlk üç katlı pastamızın hikayesi de buna benziyor işte J

Tortiera markasıyla sunduğumuz pastaların tasarımının yanında tadının da çok iyi olması için çok denemeler yaptık. Beğendik, beğenmedik. Beğendik; ama daha iyi olabilir dedik. O istediğimiz tadı yakalayana kadar da yorulmadan yeniden yaptık.

Ancak çok istememize rağmen bir türlü katlı pasta yapmaya fırsat bulamıyorduk. Katlı pastamızı en son benim doğumgünüme yapmayı düşünmüş ama yine tek katlı bir pastayla doğumgünümü noktalamıştık.
Bir gün bir arkadaşım arayıp da yakışıklı oğlunun doğumgünü için katlı bir model isteyince biz de “Gün, bu gündür!” diyerek kolları sıvadık.

Hayatın bize sunduğu güzelliklere kapılarımızı açık tutalım. Biz buna hazır olduğumuzda yaşayacağımız çok güzellik var daha!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder