16 Ocak 2013 Çarşamba

2013’e merhaba derken, biraz gecikmiş bir yazı…


2012’yi yoğun bir şekilde çalışarak, çok yorularak ancak çok keyifli bitirdik. Yılbaşı için tasarladığımız  standart pasta, kurabiye ve cupcakelerimizin yanında, bazı özel tasarım isteklerini de geri çevirmedik ve çok keyifli tasarımlar hazırladık. Ancak maalesef yılbaşı yoğunluğunda yaptıklarımızın tümünü fotoğraflayamadık. Yılbaşı sonrası da oldukça yoğun geçince bu çalışmaları ve sonrasında yaptığımız diğer çalışmaları sizlerle paylaşma olanağı bulamadık. Bu süreçte fotoğraflayabildiğimiz birkaç yeni yıl çalışmasını bugün sizlerle paylaşıyoruz. Ocak içindeki diğer çalışmalarımızın bazılarını da kısa bir süre sonra sizlerle paylaşacağız. İşte aralık çalışmalarından bazıları:



2012 bizim için, hayatımızın yönünü tamamen değiştirdiğimiz, yeni başlangıçların yılı oldu. 2012’de Tortiera hayalimizi gerçeğe dönüştürdük, yılın ikinci yarısında sizlerle buluşturduk. Çok kısa sürede çok sayıda kişiye ulaştık. Çok güzel geri bildirimler aldık. Lezzetlerimiz çok beğenildi, deyim yerindeyse Tortiera müdavimleri oluştu J Emeğimizin karşılığını böylesi bir sevgi ve ilgi ile alıyor olmak, bizi çok mutlu etti, işimize olan inancımızı ve sevgimizi bir kat daha arttırdı. 

Gösterdiğiniz bu sıcak ilgi ve destek için hepinize çok teşekkür ediyoruz J

Şimdi çalışma vakti! 2013’te birlikte paylaşacağımız güzellikleri ortaya çıkarma vakti! 

2013’te yeni lezzetleri ve sürprizleri sizlerle buluşturmak, Tortiera’yı lezzetin, sevginin, güzelliklerin ve dostlukların paylaşımı ile özdeşleştirmek istiyoruz.  

Hep birlikte keyifli ve lezzetli bir yıl geçirmek dileğiyle! Hepinizi çok seviyoruz J


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder