31 Ekim 2013 Perşembe

USLA’daydık!

Çikolata ve lezzet tutkumuz bizi en kaliteli malzemelerin peşinden sürükledi hep. Bu süreç bizi Valrhona çikolataları ile tanıştırdı. Dünyanın en kaliteli çikolatalarını üreten Valrhona’yı lezzetlerimize lezzet katması için tercih ettik. 

Biz çikolatamızla oynamayı seviyoruz. Bunu daha da iyi yapabilmek ve yeni teknikleri görebilmek, dünyaca ünlü şefleri tanıyıp deneyimlerinden faydalanabilmek için de geçen hafta İstanbul’daydık.  Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi – USLA’da Fransa’nın Lyon şehrinde bulunan dünyaca ünlü çikolata akademisi “L’ Ecole du Grand Chocolat” Valrhona Danışman Şefi ve “Best Italian Pastry Chef 2012“ ödülü sahibi Chef Gianluca Fusto’nun verdiği “Çikolata İşleme Teknikleri ve Teknolojisi” eğitimine katıldık. Güzel ve yorucu eğitimin sonunda İzmir’e yeni bakış açıları ve pastacılığa gönül vermiş yeni tanıdıklarla döndük.



Eğitimin Food In Life haberi ve eklediğim fotoğrafların kaynağı için linki ziyaret edebilirsiniz.


Öğrenmek hiç bitmediği için yaptığımız iş ve hayat daha güzel!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder