18 Aralık 2012 Salı

Nisan’ın Dişi Çıktı!


Nisan’ın doğum kurabiyelerini yaptığımızda ne kadar mutluluk duyduysak diş buğdayı pastasını yaparken de büyük keyif aldık. Bir bebeğin büyümesine şahit olmak ve önemli kutlamalarına eşlik etmek çok keyifli…

Zeynep 1 Yaşında!


Yaptığımız iş bazen uzun süredir görüşemediğimiz kişilerle de bir hafta içinde telefonda da olsa 2-3 kere görüşme fırsatı sunuyor bize. Keyifli yanlarından biri bu J

Eski çalışma arkadaşlarımdan İlkin, sevgili kızı Zeynep’in birinci yaşını kutlayacağı için çok heyecanlıydı. Bu heyecanı bize de bulaştırdı daha ilk telefonunda J Pastayı bizim yapıyor olmamız da iki tarafın heyecanını körükler nitelikteydi. İlkin’in isteği üzerine “Pink Cake Box”ın 3 katlı bir pasta modelini 2 katlı olarak çalıştık.

Sevgili Zeynep’e nice güzel yaşlar diliyoruz…

Beril



7 Aralık 2012 Cuma

Yılbaşı Kurabiye ve Cupcakeleri


Yılbaşı kurabiyelerini yılbaşı baharatları ile tatlandırmak ve fırından gelen harika kokuyu her kurabiye poşetini açtığınızda yeniden duymak muhteşem! Yılbaşı kurabiyelerimizi hazırlarken biz büyük keyif aldık. Yeni yıl renklerimizi kurabiyelerimize işlerken her evin yılbaşı ağaçlarını süsledik adeta! Bu yılbaşı sizlere 3 farklı kurabiye seti sunuyoruz. İster yılbaşı sofralarınızı süsleyin, ister yılbaşı ağacınızdan koparıp yiyin, isterseniz ofis arkadaşlarınıza veya sevdiklerinize hediye edin! Detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.




Yeni yıl gecesi pastamı kimseyle paylaşmam diyenleri de düşündük ve size pasta hazzını yaşatacak cupcakeler hazırladık. Bu cupcakeler kalabalık ofis kutlamaları için de ideal…


3 Aralık 2012 Pazartesi

Yeni Yıl Yaklaşıyor


Yılın en heyecanlı ayına girdik. Aralık ayı, bir tarafta yeni yıl hazırlıklarımızı yaptığımız, diğer tarafta da kendi içimize dönüp, geçmiş yılın muhasebesi ile yeni yıl planlarımızı yaptığımız bir ay.

Yeni yıl yeni umutlar, yeni heyecanlar, yeni başlangıçlar demek. Yılbaşı, sevdiklerimizi hatırladığımız, kırgınlıklarımızı unuttuğumuz, sevdiklerimizi minik hediyelerle sevindirdiğimiz, yeni kararlar aldığımız, yeni planlar yaptığımız özel bir gün demek.

Biz de yeni yıl kutlamalarınıza keyif katalım istedik, sizler için sade ve şık pastalar tasarladık.



Bu pastaları yeni yılda sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Yılbaşı kutlamalarınızda sevdiklerinizle birlikte keyifle tüketebilirsiniz. Ofis kutlamalarınıza renk ve lezzet katabilirsiniz.

Pasta çeşitlerimiz ve diğer alternatiflerimiz için detaylı bilgi almak isterseniz, sizi İletişim sayfamıza bekliyoruz J

Yeni yıl hazırlıklarınıza keyif katabilmek dileğiyle…